BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Mongeta tendra a la carbonara

Mongeta tendra a la carbonara

06/d’agost/2019

Recepta de mongeta tendra a la carbonara, ingredients per a 4 persones:

  • 800 g de mongeta tendra rodona
  • 200 g de cansalada fumada
  • 8 llenques fines de cansalada fumada
  • 2 ous
  • 200 ml de nata líquida 35% MG
  • 80 g de parmesà
  • Sal
  • Pebre negre

 

1  Escapceu i, si és el cas, retireu els fils de la mongeta tendra. Talleu la mongeta i aboqueu-la en una olla amb aigua salada bullent abundant.

2  Quan reprenguin l’ebullició, compteu uns 12 min de cocció. Escorreu-les i passeu-les per aigua freda.

3  Talleu la cansalada fumada a daus i daureu-los sense gens d’oli en una paella antiadherent. Escorreu-los sobre un paper absorbent.

4  En una paella similar, torreu les llenques fines de cansalada fumada.

5  Separeu els rovells d’ou en un bol i incorporeu-hi la nata i el parmesà ratllat. Bateu-ho enèrgicament i salpebreu-ho amb moderació. Afegiu-hi els daus de cansalada i la mongeta tendra cuita, remeneu-ho per deixar-ho homogeni i poseu-hi al damunt les llenques de cansalada, que haureu servit en cada plat.

Més entrades de blogs

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any , ja que les diferents varietats se succeeixen al...

Tot el que cal saber per gaudir de la barbacoa perfecta

No n’hi ha cap dubte: quan es fa a la graella, la carn té millor gust. En aquest article...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.