BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Pasta de full, salmó i xampinyons

Pasta de full, salmó i xampinyons

09/de setembre/2020

Ingredients:

2 làmines de pasta de full fresca

4 lloms de salmó fresc nets d'espines

1 ceba

150 g de xampinyons

200 ml de nata líquida per cuinar

1 rovell d'ou

oli d'oliva verge extra

sal

pebre blanc

 

Preparació:

  1. Per al farcit: pica la ceba petita i sofregeix-la en una paella amb l'oli. Quan s'enrosseixi, afegeix-hi els xampinyons nets i laminats. Quan siguin cuits, incorpora-hi la nata, remena-ho i deixa-ho refredar.
     
  2. Estén les làmines de pasta de full i divideix-les en dues parts. Damunt de cada part, posa-hi un llom de salmó, salpebrat, i al damunt reparteix-hi el farcit. Tanca la pasta de full com si es tractés d'un paquet, pinta-la amb el rovell d'ou i forneja-la a 200 ºC, 15-20 min.
     

 

Més entrades de blogs

Experts en carn

A Bonpreu i Esclat som carnissers professionals. Als nostres establiments hi trobaràs la teva...

Conill amb salsa

Ingredients per a 4 persones: 1 conill a trossos 200 g de pèsols 2 cebes...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.