BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Quiche de verdures i tofu

Quiche de verdures i tofu

18/de desembre/2019

Recepta de quiche de verdures i tofu, ingredients per a 4 persones.

Per a la massa:

  • 1,5 tasses de farina integral de blat
  • 1/4 de tassa d’oli d’oliva verge extra
  • 4 cullerades de beguda vegetal o aigua
  • 1 culleradeta de tahina
  • 1/2 culleradeta de sal

 

Per al farciment:

  • 1 porro
  • 1/2 albergínia ratllada
  • 1 pastanaga ratllada
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades de tofu desfet
  • Sal
  • Pebre negre
  • 1 tassa de tofu aixafat
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 2 cullerades de beguda de soja
  • 1 culleradeta de safrà
  • 3 cullerades de sèsam torrat
  • Sal

 

  1. Barregeu els ingredients de la massa. Estireu la massa i poseu-la en un motlle.
  2. Ofegueu el porro tallat fi amb l’all filetejat en una mica d’oli d’oliva; afegiu-hi l’albergínia, la pastanaga i el tofu desfet i coeu-ho 10 min. Repartiu-ho sobre la massa.
  3. Barregeu la resta d’ingredients, excepte el sèsam. Poseu-los sobre el farciment i enforneu la quiche 30 min. Escampeu-hi el sèsam per sobre.

Més entrades de blogs

Tradicions a taula per Nadal

Escudella i carn d’olla, canelons, pollastre de pagès rostit o farcit… Són clàssics del Nadal...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.