BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Recepta d'amanida de pasta

Recepta d'amanida de pasta

30/de març/2020

 

Ingredients per a la recepta d'amanida de pasta:

  • Pasta d'espirals
  • Olives negres
  • Tomàquet
  • Pinya
  • Daus de pernil dolç
  • Sal 
  • Oli
  • Vinagre de mòdena
  1. Agafa una olla i omple-la d’aigua i posa-la al foc a bullir. Quan l’aigua comenci a bullir, afegeix la pasta perquè es cogui.
  2. Un cop bullida l’escorres i la deixes refredar.
  3. Mentre la pasta bull, talla tots els altres ingredients: olives, pinya, pernil dolç…
  4. Un cop ho tens tot tallat ho barreges amb la pasta al nostre recipient.
  5. A part, fes una vinagreta per condimentar l’amanida de pasta. En un bol posa oli, vinagre de Mòdena i sal i ho bats tot amb una forquilla fins que tingui una textura cremosa.
  6. Un cop la tinguis llesta, incorpora-la a l’amanida de pasta i ho barreges.

Més entrades de blogs

Recepta de timbal de patata

Ingredients per a la recepta de timbal de patata: Patata bullida Pebrot verd ...

Recepta de pizza artesana de productes de proximitat

Ingredients per a la recepta de pizza artesana de productes de proximitat: 230g de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.