Recepta de rotlles de pèsols i formatge, ingredients per a 4 persones:
- Fulls de pasta brick
- 200g de mató
- 200g de pèsols
- 100g de cansalada viada
- 1 gra d’all
- Estragó fresc
- Oli d’oliva verge extra, sal i pebre negre
1 Peleu i bulliu els pèsols 1,5 min; refredeu-los. Peleu el gra d’all i piqueu-lo ben menut. Talleu la cansalada a dauets.
2 Poseu oli d’oliva en una paella petita i coeu-hi l’all i la cansalada fins que es daurin. Barregeu-ho amb els pèsols cuits i el formatge, tot remenant-ho. Salpebreu-ho i incorporeu-hi unes quantes fulles d’estragó picades.
3 Estireu els fulls de pasta i talleu-los a rectangles grossos. Unteu-ne la superfície amb oli d’oliva, amb l’ajut d’un pinzell, i, en un extrem, poseu-hi un cordó del preparat anterior i un parell de fulles d’estragó cap al final. Cargoleu-ho amb cura i aneu posant els cilindres resultants en una placa de forn.
4 Coeu-los 10 min al forn calent, a 210 ºC, abans de dur-los a taula, ben calents.