BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Sandvitx de pastrami amb maionesa de mostassa

Per només 3,56 € per entrepà

02/mayo/2024

Ingredients

  • 120 g de pastrami tallat a tires fines
  • 8 llesques de pa de vidre artesà
  • 80 g de formatge cremós
  • 4 cogombres
  • Brots d'alfals

Per a la maionesa de mostassa:

  • 2 rovells d'ou
  • 1 cullerada de mostassa de Dijon
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

Preparació

  • Per a la maionesa de mostassa: posa els rovells en un recipient i afegeix-hi la mostassa i el suc de llimona.

  • Mescla-ho amb una batedora elèctrica i, a poc a poc, incorpora-hi l'oli d'oliva fins que emulsioni i tingui una textura densa. Rectifica-ho de sal i pebre.

  • Talla els cogombres.

  • Unta una de les llesques de pa amb el formatge cremós. A sobre, reparteix-hi el pastrami i els cogombres i la maionesa de mostassa.

  • Acaba-ho amb brots d'alfals i, finalment, tanca l'entrepà amb l'altra llesca de pa de vidre.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.