BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Sopa de cireres

10/de juny/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 kg. de cireres
  • 1 canonet de vainilla
  • 100 g. de sucre
  • 300 ml, d’aigua 

Preparació:

1- Amb l’ajuda d’un espinyolador, treu el pinyol de les cireres. Si no disposes d’aquest estri, ho pots fer amb un ganivet de cuina petit.

2- Posa tots els ingredients en una cassola: les cireres sense pinyol, el sucre, la vainilla i l’aigua, i cou-ho a foc lent 30 min, fins que les cireres suïn el suc.

3- Tritura la sopa amb la fruita, cola-ho i deixa-ho refredar.

4- Serveix-ho acompanyat de fruita de temporada, broquetes de fruita o com a acompanyament ideal de postres a base de xocolata.

 

 

Més entrades de blogs

Com gaudir de les fruites del juny al seu punt

El juny dóna el tret de sortida de l’estiu i de l’arribada de les fruites de pinyol...

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.