BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Tàrtar de gambes amb alvocat, poma i iogurt

24/de novembre/2022

Ingredients per 4 persones:

Per a l’oli de gambes

  • 150 grams de caps i pells de les gambes
  • 100 ml d’oli d’oliva verge
  • Sal 

Per al tàrtar de gambes

  • 600 grams de gamba llagostinera pelada)
  • 1 poma granny Smith
  • 1 cullerada de iogurt grec
  • Sal fina
  • Pebre negre
  • 1 cullerada de maionesa
  • 25 grams d’api (el tronc)
  • Sèsam torrat
  • Oli d’oliva verge extra

Altres

  • 1 alvocat
  • Suc de mitja llima
  • Sal
  • Pebre negre

 

Preparació:

  1. Per al tàrtar de gambes: pica les gambes pelades, afegeix la poma en daus petits, l’api picat en daus i amaneix amb la resta d’ingredients.
  2. Salta els caps i les pells de les gambes amb una mica d’oli. Un cop agafin color afegeix l’oli restant i deixa-ho coure a foc lent 5 minuts.  Un cop fred, cola-ho premsant bé els caps i reserva-ho en fred.
  3. Pela l’alvocat i pica’l ben fi fins a formar una mena de pasta. Afegeix una mica del suc de llima, sal, pebre i barreja-ho bé.

Muntatge:

  • Posa un cercle d’alumini i fica un parell de cullerades de la pasta d’alvocat. Aplana-la bé i posa per damunt el tàrtar de gamba fins a omplir el cercle.
  • Treu el cercle i amaneix per damunt amb l’oli de caps de gamba.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.