BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Receptes .

Turnedó de rap, cansalada i hummus de moniato

Ingredients per a 4 persones: Pel turnedó: 800 g cua de rap 200 g cansalada ibèrica   Per...

Tatin de poma en got

Ingredients per a 4 persones Per a la poma caramel·litzada: 2 pomes Golden fermes 60 g de...

Carpaccio de presa marinada de porc ibèric amb poma verda i formatge fumat

Ingredients per a 4 persones: Per la presa marinada: 500 grams de presa de porc ibèric Sal ...

Salmó a la sal amb cítrics i herbes fresques

Ingredients per a 4 persones 4 lloms de salmó amb pell i sense espines de 220 grams cadascun ...

Pèsols amb col llombarda i menta

Ingredients per a 4 persones: 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net) 150 g de col...

Bacallà amb faves i ceps

Ingredients per a 4 persones 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr 4 tomàquets de pera 1 ceba ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.