BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Nius d’ous de guatlla amb oli de tòfona
28/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 1 dotzena d’ous de guatlla 250 g de xampinyons 1 carbassó 1...
Presa ibèrica rostida amb salsa de bolets i crema
23/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 600 g de presa ibèrica 500 g de bolets variats 1 gra d’all 250...
Tàrtar de llamàntol amb oli de bitxo i escalunya amb el suc dels caps
22/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 2 llamàntols vius 1 bitxo de caiena 2 escalunyes 1 cullerada...
Timbal de poma caramel·litzada amb formatge de cabra i menta
16/de desembre/2020Recepta de timbal de poma carame·litzada amb formatge de cabra i menta de la Mar Atencia ...
Caldereta de rap i cloïsses
14/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: 500 g de cloïsses 1 ceba gran 2 grans d’all 1 culleradeta...
Arbre de Nadal
11/de desembre/2020Ingredients per a 4 persones: pa de motllo sense crosta 1 llauna de tonyina 1 ou dur...