BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Receptes .

Peus de porc amb bolets

Ingredients: 4 peus de porc tallats pel mig sal grossa aigua mineral 2 fulles de llorer 1 cabeça...

Rap amb figues

Ingredients per a 4 persones: 1 cua de rap d’1 kg 1 ceba grossa oli d’oliva verge extra sal...

Croquetes d'escalivada

Ingredients per a 4 persones: 400 g d'escalivada (1 ceba, 1 pebrot vermell, 1 albergínia) 80 g de...

Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca

Per a les peres: 4 peres 1 l de vi negre 200 g de sucre 1 canonet de canyella 1 anís estrellat ...

Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau

Ingredients (per a 4 persones): 18 flors de carbassó 220 ml d’aigua 140 g de farina 1 rovell d’ou...

Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.