BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau
12/de desembre/2019El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...
Aprenem a fer servir el forn
15/de novembre/2019S’apropen les festes i els àpats de Nadal. Descobreix totes les opcions que t’ofereix la cuina al...
Cuinar al microones
08/de novembre/2019Tot i que acostuma a ser un aparell indispensable, a la cuina, moltes vegades només el fem servir...
Cuinar al vapor
28/d’octubre/2019Què és coure al vapor? La cocció al vapor permet aprofitar el vapor que desprèn l'aigua quan...
Productes ecològics i biodinàmics
22/d’octubre/2019Els productes ecològics cada vegada tenen més importància. Però saps realment què significa que...
Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat
10/d’octubre/2019El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.