BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Mandonguilles de bacallà amb salsa biscaïna

Ingredients per a 4 persones: 400 g de bacallà dessalat 2 pebrots xoricer 3 cebes 2 grans...

Pollastre marinat amb cítrics

Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes de pollastre 1 taronja 1 llimona 1 llima 1 trosset...

Amanida panzanella amb xerris, préssec, cireres i mató

Ingredients per a 4 persones: 2 préssecs 20 cireres  2 pots de tomàquets xerri de...

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor

Préssecs, paraguaians, nectarines, platerines… Les fruites de pinyol són delicioses i ens aporten...

Trucs per fer gelats a casa

Hi ha moltes maneres de gaudir d’un bon gelat a casa. Pots comprar-te’l i gaudir-ne, però també...

Fricandó d'albergínies

Ingredients per a 4 persones: 1 ceba 1 gra d’all ½ pebrot verd italià 1 tomàquet madur 1...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.