BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Pèsols amb col llombarda i menta

Ingredients per a 4 persones: 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net) 150 g de col...

Bacallà amb faves i ceps

Ingredients per a 4 persones 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr 4 tomàquets de pera 1 ceba ...

Calzone de patata i gorgonzola amb nous

Ingredients per a 2 persones: 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes 150 g de ceba...

Claus per a una bona calçotada

Aquesta tradicional festa gastronòmica catalana és senzilla però requereix dels millors...

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

Ingredients per a 4 persones: Per al pesto de kale 10 fulles d’alfàbrega 6 fulles grans de...

La sal, un condiment imprescindible

La sal és un dels condiments bàsics de la nostra cuina i una bona manera de potenciar el gust...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.