BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Pa amb xocolata, oli i sal

El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. Amb aquesta recepta, el pots preparar ...

Trucs per aprofitar molt bé els aliments

Què podem fer amb la part verda del porro? Les espines de peix es poden menjar? Sabies...

Receptari: Estimada mare

A causa del confinament, aquest Dia de la Mare moltes mares i fills l'hauran de celebra...

4 maneres de conservar els aliments frescos

Sí, ho sabem, ara tens temps i ganes, però sobretot tens producte fresc que no vols que...

Sopa de musclos amb salsa criolla

L’autor d' Els Tres Mosqueters , Alexandre Dumas, era un gran aficionat a la gastronomia i...

Descongela amb èxit els aliments

Segurament aquests dies tens el congelador més ple que mai, amb tot tipus de productes....

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.