BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

La carbassa, el gran tresor gastronòmic de la tardor

Una hortalissa bona, nutritiva, saludable i molt versàtil a la cuina, que permet crear...

Flam de mató

Ingredients (per 6 persones): 500 g de mató 500 ml de nata líquida 4 ous batuts 250...

"Migas" amb papada, botifarra i pèsols

Ingredients per a 4 persones 1 kg de pa sec 125 g de papada 2 botifarres ...

Gambes amb bròquil i mel

Ingredients per a 4 persones 500 g de gambes 1 bròquil 150 g de mel 1/4...

Lasanya de tofu i espinacs

Ingredients (4 persones): 500 g d’espinacs frescos 2 grans d’all sal marina 200 ml...

Avui toca carn! Quina compro i com la cuino?

La carn és un aliment ric en proteïnes, alguns minerals i vitamines. També conté diferents...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.