BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Peix cru a la taula de casa
02/de març/2020Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...
Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?
18/de febrer/2020El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és segura....
Aperitius deliciosos per a un menú de celebració
13/de desembre/2019Petits però indispensables. Sens dubte, els aperitius i els entrants tenen un paper...
Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau
12/de desembre/2019El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...
Aprenem a fer servir el forn
15/de novembre/2019S’apropen les festes i els àpats de Nadal. Descobreix totes les opcions que t’ofereix la cuina al...
Cuinar al vapor
28/d’octubre/2019Què és coure al vapor? La cocció al vapor permet aprofitar el vapor que desprèn l'aigua...