BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Tradicions a taula per Nadal

Escudella i carn d’olla, canelons, pollastre de pagès rostit o farcit… Són clàssics del Nadal...

Recepta de quiche de verdures i tofu

Recepta de quiche de verdures i tofu, ingredients per a 4 persones. Per a la massa: 1,5...

Aperitius deliciosos per a un menú de celebració

Petits però indispensables. Sens dubte, els aperitius i els entrants tenen un paper...

Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau

El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...

Recepta de cruixent de plàtan

  Recepta de cruixent de plàtan, ingredients per a 4 persones: 6 fulls de pasta brick 6...

Recepta de conill a la cassola amb cervesa

Recepta de conill a la cassola amb cervesa, ingredients per a 4 persones: 1 conill a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.