BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Botifarra amb mongetes

Per a aquests dies de confinament si no tens ganes de complicar-te gaire a la cuina, hi ha un...

La mona té molta història

Per a molts catalans, el Dilluns de Pasqua és conegut també com el dia de la mona, i no...

Bacallà confitat amb trinxat d’espinacs i bolets, panses i pinyons

Ingredients per 2 persones: Per al trinxat 2 patates senceres de la varietat...

Tot el que has de saber del bacallà, el rei de la Quaresma

És un dels peixos més consumits al nostre país, especialment per Quaresma i Setmana...

Bunyols de vent

Abans que arribi el dia de la mona amb tota la seva dolçor, els bunyols de vent ens han...

CARXOFES SALTADES AMB OU ESCUMAT I PERNIL

Ingredients per a 2 persones: Per a l’oli d’all i julivert (d’aquí te'n sobrarà per a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.