BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Escabetx de salmó
05/de maig/2021Ingredients per a 4 persones: 500 g de llom de salmó fresc, sense pell 300 ml d’oli d’oliva ...
Trucs per reduir els residus que pots aplicar des d'ara mateix
28/d’abril/2021Tan important és triar bé què comprem com mirar que la compra i el consum d’aliments...
8 hàbits d'estalvi energètic per als petits de la casa
23/d’abril/2021Les persones aprenem per imitació, per això es diu sovint que la canalla aprèn més gràcies al...
Llibres gastronòmics per regalar aquest Sant Jordi
20/d’abril/2021Sant Jordi és un dels dies més bonics de l’any. La pandèmia ens ha obligat a adaptar-ne la...
Crema d'espàrrecs amb ou escalfat
20/d’abril/2021Ingredients: 3 manats d’espàrrecs verds gruixuts 800 ml de brou de verdures 1 ceba dolça...
Sopa de carxofes amb bunyols de bacallà i greixonets de pernil ibèric
14/d’abril/2021Consulta la recepta en vídeo aquí Ingredients per a 4-6 persones: Sopa de carxofes: 9...