BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat

El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.

Formatges i vins, un maridatge perfecte

Tens convidats i no saps com sorprendre’ls? Avui et donem alguns consells per sorprendre’ls amb...

Recepta de bosses de fetge gras i figa

Has provat mai de fer bosses de fetge? Avui et proposem una recepta de bosses de gras i fetge...

El món de beneficis de les llavors

Les llavors són un pilar fonamental de la nostra dieta gràcies a la gran quantitat de nutrients...

Diferents masses per a pastissos i els seus usos

Pa de pessic, pasta de full, pasta brisa, pasta sablé...us expliquem les diferències i usos de...

Recepta de coques de sardina

Les coques sempre són una bona opció per a qualsevol àpat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.