BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons
04/de desembre/2021Ingredients per a 4 persones: 100 g de foie-gras semicuit d’ànec 150 ml de nata líquida 35%...
El xató: l'amanida catalana de l'hivern
30/de novembre/2021T’expliquem tot el que sempre has volgut saber d’aquesta recepta i que mai t’avies atrevit a...
Croquetes de gamba
19/de novembre/2021Ingredients per a 30 croquetes: oli d'oliva verge extra salsa rosa Per a la massa: 400 g de...
Filet de vedella amb salsa de mostassa
16/de novembre/2021Ingredients: 200 g de filet de vedella sal Maldon pebre negre 1 patata mitjana, tallada a...
Cuina al vapor, saludable i nutritiva
11/de novembre/2021Cuinar al vapor té molts avantatges, ja que és una de les maneres més saludables que hi ha de...
Arròs de muntanya amb ànec i bolets
10/de novembre/2021Ingredients: 2 cullerades de greix d'ànec 100 g de múrgoles 100 g de rossinyols 50 g de sofregit...