BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Faves amb cloïsses i safrà
24/de maig/2021Ingredients per a 4 persones: 1 kg de faves fresques pelades 1 kg de cloïsses oli...
Lasanya de samfaina i seitons
21/de maig/2021VISUALITZA LA RECEPTA EN FORMAT VÍDEO AQUÍ: Lasanya de samfaina i seitons Ingredients per a...
Manual per al bon ús dels aparells electrònics que tenim a casa
18/de maig/2021Som conscients de la quantitat d'aparells electrònics que ens envolten? Nevera, rentadora, ...
Cireres al plat
14/de maig/2021Petites, rodones, vermelles, brillants, carnoses, dolces, sucoses... les cireres són...
Llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i ceba caramel·litzada
11/de maig/2021Ingredients per a 4 persones: 400 g de llom de porc ibèric 250 g de formatge cremós de ...
Escabetx de salmó
05/de maig/2021Ingredients per a 4 persones: 500 g de llom de salmó fresc, sense pell 300 ml d’oli d’oliva ...