BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Entrades amb Blog Receptes times .

Pa amb xocolata, oli i sal

El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. Amb aquesta recepta, el pots preparar ...

Receptari: Estimada mare

A causa del confinament, aquest Dia de la Mare moltes mares i fills l'hauran de celebra...

Sopa de musclos amb salsa criolla

L’autor d' Els Tres Mosqueters , Alexandre Dumas, era un gran aficionat a la gastronomia i...

Salmó Bella Aurora

A l'emotiva novel·la El Camí de les Aigües (Amsterdam, 2012), Carme Martí explica com Maria...

Galetes del Drac i la Rosa de Sant Jordi

Ingredients per a 4 persones: Per a la massa de les galetes de mantega: 400 g....

Pollastre cajun

La cuina cajun, d'origen francès, és típica de Nova Orleans i de tot l'estat de Louisiana, als...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.