BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Els 5 punts de cocció de la carn
03/de juliol/2024A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...
Avui toca carn! Quina compro i com la cuino?
30/de setembre/2023La carn és un aliment ric en proteïnes, alguns minerals i vitamines. També conté diferents...
Les Claus de l'Alimentació
29/de desembre/2022Les Claus de l'Alimentació són un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i...
Formatges de proximitat
30/d’octubre/2020A Bonpreu i Esclat t’oferim un ampli assortiment de formatges de km 0 produïts amb llet de...
Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques
21/d’octubre/2020Ingredients per a 4 persones: 300 g de formatge de cabra 120 g de codonyat 50 g de pinyons 50...
Raviolis de bolets amb formatge de cabra
16/d’octubre/2020Ingredients per a 4 persones 100 g de carbassa tallada a daus d'1 x 1 cm 200 g de bolets...