BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Canonets de pa amb crema de formatge
09/de juliol/2020Ingredients per a 4 persones: 1 barra de pa congelada formatge cremós tipus brie nata líquida...
Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0
29/de juny/2020Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits tradicionals,...
Embotits: varietat i qualitat
22/de juny/2020A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de...
Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons
19/de juny/2020Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de pinyons 2...
Recepta de creps de pernil i avellanes
16/de juny/2020Ingredients per a 4 persones: 1 ou 200 ml. de llet 100 g. de farina 200 g. de pernil...
Peix cru a la taula de casa
10/de juny/2020L’afició de menjar peix cru ha arribat a casa nostra seguint una tradició que existeix amb força...