BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Gelats de síndria i iogurt

Recepta ideal per acabar aquests dies d’estiu: gelats de síndria i iogurt! Per llepar-se’n els dits!

Al congelador, tot s'hi val?

Congelar aliments és un procés que s’ha de fer amb cura, si us voleu assegurar que un cop...

Com podem identificar el bon peix?

Un bon plat comença amb un bon producte. Avui et donem alguns trucs i consells per identificar si...

Com són les anxoves?

Ens encanten les anxoves! Ja sigui per fer l'aperitiu o com a ingredient de moltes receptes.

Tot el que cal saber per gaudir de la barbacoa perfecta

No n’hi ha cap dubte: a la graella, la carn té millor gust. Et presentem els millors consells...

Mongeta tendra a la carbonara

Avui us proposem un plat ideal per a grans i petits: mongeta tendra a la carbonara. Per...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.