BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
La mona té molta història
13/d’abril/2020Per a molts catalans, el Dilluns de Pasqua és conegut també com el dia de la mona, i no poden...
Tot el que has de saber del bacallà, el rei de la Quaresma
09/d’abril/2020És un dels peixos més consumits al nostre país, especialment per Quaresma i Setmana Santa....
Com has de rentar els aliments frescos?
06/d’abril/2020Els productes frescos que compres reuneixen totes les garanties d’higiene i seguretat...
Com tenir la nevera ben endreçada
01/d’abril/2020No n’hi ha prou amb arribar a casa del supermercat i posar la compra a la nevera sense ordre ni...
Peix cru a la taula de casa
02/de març/2020Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...
Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?
18/de febrer/2020El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és segura....