BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Amanida de taronges i olives

17/de febrer/2017

Xef: Pep Nogué

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 taronges de pell gruixuda
  • 1 ceba vermella
  • 20 olives negres
  • 1 dl d'oli d'oliva verge extra
  • el suc de mitja llimona
  • sal
  • pebre negre
  • sucre
  • 1 cor d'enciam
  • julivert fresc
  • menta fresca
  • anet fresc

Elaboració:

  1. Talla a sang les taronges i fes-ne unes rodelles e mig centímetre de gruix.
  2. Posa-les en un bol amb la ceba pelada i tallada a rodanxes ben fines i el suc que han deixat anar les taronges.
  3. Prepara l'amaniment barrejant en un bol l'oli d'oliva verge extra, el suc de llimona, sal, un xic de pebre acabat de moldre i un pols de sucre.
  4. Afegeix-lo a la taronga i dexa macerar un parell d'hores.
  5. A l'hora de servir, col·loca les fulles de cor d'enciam al fons de la plàtera i posa la taronja amanida al damunt.
  6. Decora amb les olives negres i les herbes tallades a tires fines.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.