BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Consells .

Els 5 punts de cocció de la carn

A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...

Avui toca carn! Quina compro i com la cuino?

La carn és un aliment ric en proteïnes, alguns minerals i vitamines. També conté diferents...

Les Claus de l'Alimentació

Les Claus de l'Alimentació són un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i...

Formatges de proximitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim un ampli assortiment de formatges de km 0 produïts amb llet de...

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Ingredients per a 4 persones: 300 g de formatge de cabra 120 g de codonyat 50 g de pinyons 50...

Raviolis de bolets amb formatge de cabra

Ingredients per a 4 persones 100 g de carbassa tallada a daus d'1 x 1 cm 200 g de bolets...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.