BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Bacallà amb panses i pinyons

05/de març/2021

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 talls de morro de bacallà de 180 g cadascun 
  • 100 g de panses 
  • 50 g d’espinacs 
  • 25 g de pinyons 
  • 4 cullerades de sofregit de tomàquet 
  • 4 prunes seques 
  • 2 grans d’all 
  • 1 gotet de brandi 
  • allioli 
  • oli d’oliva verge extra 
  • sal 
  • pebre negre 
     

Preparació:

  1. En un cassó amb oli d’oliva, confita el bacallà amb els grans d’all. Quan l’oli arribi a 60 ºC, retira'l del foc. Deixa'l coure fora del foc 5-6 min. 
     
  2. Salta les panses amb oli fins que s’inflin. Afegeix-hi els pinyons i flameja-ho tot amb el brandi.
     
  3. Afegeix a la barreja de panses i pinyons el sofregit de tomàquet i deixa-ho coure a foc suau 2 min, fins que es concentri tot bé.
     
  4. Renta els espinacs i salta'ls amb les prunes seques i una mica d’oli. Salpebra-ho. Retira-ho i reserva-ho.
     
  5. Posa el bacallà confitat en una safata de forn i ruixa cada tall amb una cullerada de sofregit de panses i pinyons. Afegeix-hi una cullerada d’allioli per sobre.
     
  6. Gratina-ho a 180 ºC, 3 min, fins que l’allioli quedi daurat. 
     
  7. Serveix el plat col·locant a la base els espinacs amb les prunes i, per sobre, el bacallà gratinat.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.