BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de crema de mongetes blanques amb pasta curta

08/de novembre/2019

Recepta de crema de mongetes blanques amb pasta curta, ingredients per a quatre persones:

  • 200 g de mongeta blanca
  • 1 ceba tendra
  • Fulles d’alfàbrega fresca
  • 1 fulla de llorer
  • Aigua mineral
  • Oli d’oliva verge extra
  • 80 g de pasta curta multicereal
  • 1 pastanaga
  • Penjolls de bròcoli
  • 200 g de mongeta tendra
  • ½ carbassó
  • 2 carxofes
  • Branques d’alfàbrega fresca
  • Sal

 

  1. Deixa les mongetes en remull almenys durant 8 hores. Neteja la ceba tendra i pela-la. Escorre les mongetes i col·loca-les en una olla juntament amb la ceba, la fulla de llorer i un pessic de sal. Cobreix-ho amb aigua mineral o filtrada i cou-ho a foc suau durant 60 minuts, fins que les mongetes estiguin tendres.
  2. Retira la fulla de llorer, posa les mongetes amb l’aigua de cocció en un vas de batedora i afegeix-hi les fulles d’alfàbrega i 50 ml d’oli d’oliva. Tritura-ho i passa-ho per un colador per aconseguir una textura més fina.
  3. Renta les hortalisses, trosseja-les i cou-les al vapor durant 5 minuts.
  4. Bull la pasta en abundant aigua salada el temps que marqui el fabricant perquè quedi al dente i escorre-la.
  5. Serveix la crema juntament amb les verdures i la pasta, decora-ho amb alguna fulleta més d’alfàbrega i serveix-ho.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.