BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Empedrat de cigrons i fonoll

10/d’abril/2023

Ingredients per a 4 persones:
• 500 g de cigrons petits cuits
• 1 bulb de fonoll
• 250 g de cogombre
• 10 fulles d'alfàbrega fresca
• 1 ceba morada
• 40 g d'anacards
• 200 g de tomàquet cirerol
• 40 g de taperes
• Un raig de vinagre blanc
• Oli d'oliva verge extra
• Sal fina

Preparació:
1. Talla el fonoll en làmines ben fines amb una mandolina o un ganivet i posa-les a marinar amb un rajolí de vinagre i oli uns 10 minuts.
2. Talla el tomàquet per la meitat i el cogombre pelat en daus.
3. Pica l'alfàbrega i talla la ceba en juliana.
4. Barreja en un bol els cigrons amb oli, vinagre, sal i l'alfàbrega. Afegeix el tomàquet, el cogombre, la ceba i el fonoll i barreja bé.
5. Emplata l'amanida en bols i afegeix les tàperes i els anacards per sobre.



 

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.