BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Espaguetis de carbassó amb pesto vermell

02/de maig/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 carbassons
  • 100g de tomàquets secs en oli
  • 1 ceba tendra francesa o un trosset de ceba tendra
  • 40g d’avellanes pelades
  • 1 gra d’all
  • 30g de fulles d’alfàbrega fresca
  • 50g de formatge parmesà ratllat
  • Tomàquets cirerols per acompanyar
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

Preparació:

  1. Renta els carbassons, espunta’ls i fes-ne espaguetis amb l’ajuda d’un espiralitzador.
  2. Aboca al vas de la batedora els tomàquets secs en oli, les avellanes, la ceba tendra pelada i trossejada, les avellanes, el gra d’all pelat i les fulles d’alfàbrega.
  3. Afegeix-hi un pessic de sal i 50 ml d’oli d’oliva verge extra.
  4. Tritura-ho fins a aconseguir una mescla uniforme.
  5. Serveix els espaguetis (crus o lleugerament escaldats en aigua bullent durant 1 minut) amb el pesto i els tomàquets frescos.


 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.