BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Filet de porc a la mostassa

Recepta elaborada per l'alumnat de l'Escola d'Hostaleria d'Osona

24/d’agost/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g filet de porc
  • 100 ml oli d’oliva                                                     
  • 40 g mostassa dijon
  • 80 g escalunya tallada a la brunoisse
  • 200 ml vi blanc sec                                     
  • 200 ml nata                                      
  • 300 ml brou de pollastre
  • 700 g moixernons
  • sal i pebre

 Elaboració:

  1. Salpebra el filet de porc sencer i marca’l en una paella molt calenta amb una mica d'oli d'oliva fins que ens quedi ben ros de tots els costats. Reserva-ho.
  2. A la mateixa paella, sofregeix l’escalunya, fins que quedi transparent sense que agafi color.
  3. Afegeix els moixernons, prèviament hidratats. Sofregeix durant 2 minuts.
  4. Afegeix el vi blanc i deixa-ho reduir fins que l’alcohol s’evapori.
  5. Afegeix el brou, la nata i la mostassa. Deixa-ho reduir fins que espesseixi.
  6. Afegeix el filet a la salsa i deixa-ho coure tot junt durant 3 minuts.
  7. Retira el filet i talla’l a medallons d’1 cm de gruix.
  8. Per a l’emplatat, posa els medallons del filet de porc a la base del plat i afegeix-hi la salsa per sobre.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.