BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de gotet de Nadal

20/de desembre/2019

Recepta de gotet de Nadal, ingredients per a 6 persones:

  • 6 melindros petits (de mida individual)
  • 2 natilles
  • culleradeta de vainilla en pols
  • 1 mandarina
  • 1 plàtan
  • 100 g de nabius vermells
  • 100 g de melmelada de nabius vermells
  • 50 g d’ametlles laminades
  • 4 boles de gelat de vainilla
  • Mantega

 

  1. Trossegeu els melindros amb els dits, a trossets regulars, i salteu-los en una paella amb mantega fins que estiguin suaument daurats i cruixents. Retireu-los i deixeu-los refredar.
  2. Barregeu la vainilla en pols amb les natilles.
  3. Talleu la mandarina a grills, sense la part blanca.
  4. Peleu el plàtan i talleu-lo a rodanxes.
  5. Repartiu tots els ingredients als gots, formant capes, jugant amb els colors i les textures, i deixant per al final les boles de gelat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.