BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats

01/d’agost/2019

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats, ingredients per a 4 persones:

1 pera de polpa forta (conference)

150 g de formatge de crosta (tipus Reblochon)

5 nous

1 penca d’api

12 llesques primes de baguet

Coriandre

Pebre negre

 

1. Retireu els fils de la part exterior de la penca d’api i talleu-la a tires fines d’una llargada adient per a les llesques de pa.

2. Peleu les nous i trenqueu-les per la meitat.

3. Talleu el formatge a dauets; si no us agrada, elimineu-ne la pela.

4. Peleu la pera i talleu-la a làmines fines longitudinals.

5. Repartiu els daus de formatge damunt les llesques de pa. Poseu-les en una plata per al forn coberta amb paper de forn. Poseu-les al forn 2 min, amb el gratinador calent, per fondre el formatge.

6. Traieu les llesques del forn i repartiu-hi les làmines de pera per sobre del formatge. Remateu-ho amb els bastonets d’api i les nous, i passeu-ho un minut més pel gratinador.

7. Traieu-ho del forn i doneu-hi un cop de pebre negre, remateu-ho amb una fulla de coriandre i porteu-ho a taula immediatament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.