BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Musclos al pesto de nous

Musclos al pesto de nous

19/d’octubre/2018

Recepta de musclos al pesto de nous, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 48 musclos
  • 150 g de bolets de temporada
  • 20 g de nous sense closca
  • 1 gra d’all
  • Alfàbrega
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu els bolets amb un pinzell moll i eixugueu-los. Netegeu els musclos i trossegeu les nous, si cal.

2 Poseu els musclos en una olla, salpebreu-los lleugerament, afegiu-hi un xic d’aigua i feu-los obrir a foc viu, amb l’olla tapada i sacsejant-la sovint.

3 Reserveu els musclos en calent només amb una de les closques. Coleu el suc de la cocció i reduïu-lo fins a tenir 3-4 cullerades de suc.

4 En un morter, piqueu el gra d’all (si voleu, en podeu retirar el germen central) amb les nous i fulles d’alfàbrega, al vostre gust (80 g). Treballeu la pasta resultant amb un parell de cullerades d’oli d’oliva i el suc reduït dels musclos.

5 Poseu una cullerada d’oli en una paella i salteu-hi els bolets, tallats a làmines, a foc viu, 5 min. Salpebreu-los amb moderació, afegiu-hi els musclos i deixeu-ho escalfar un parell de minuts.

6 Regueu-ho amb el pesto de nous, repartiu-ho als plats i serviu-ho immediatament.

Més entrades de blogs

Els mètodes de cocció més saludables

  Coneixes la millor manera de cuinar perquè les receptes siguin més saludables?...

Els millors embotits tradicionals catalans

  Catalunya és terra d'embotits gràcies a la presència tan important de granges de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.