Ingredients per a 4 persones:
4 préssecs de vinya
150 g de sucre
4 porcions d’una placa de full
2 rovells d’ou
pinyons
sucre de llustre
gelat de vainilla
Preparació:
- Estira la placa de full amb un corró i talla-la a rectangles
individuals. Unta'ls amb els rovells d’ou batuts i escampa-hi els
pinyons pel damunt. Empolsa-ho de sucre de llustre.
- Fes coure les plaques de full entre dues plates de forn perquè no
pugi més de 2,5 cm, a 200 ºC, fins que estiguin daurades. Retira-les
del forn i deixa-les refredar.
- Pela i talla els préssecs a daus.
- Prepara un caramel amb el sucre i afegeix-hi els daus de préssec.
Deixa-ho coure una mica.
- Obre el full per la meitat i omple'l amb els daus de préssec.
Acompanya-ho amb una quenelle de gelat de vainilla.
