BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Patates amb musclos en escabetx casolà

Per només 2,30 €

30/d’abril/2024

Ingredients per a 4 persones

Per fer l'escabetx:

  • 16 musclos frescos
  • ½ got de vi blanc
  • 2 grans d'all
  • 50 ml de vinagre
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1 fulla Llorer
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Julivert fresc

Per fer les patates:

  • 3 patates mitjanes
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra.

Preparació

  • Per fer els musclos, neteja'ls bé i cou-los en una cassola amb un dit d'aigua i una mica de vi blanc a foc viu. Quan s'obrin, reserva'ls, guardant el brou de la cocció ben colat.
  • Daura els alls filetejats en una paella amb oli. Quan estiguin daurats, aparta la paella del foc i afegeix-hi el pebre vermell, remenant-ho immediatament.
  • Incorpora-hi el vinagre, la fulla de llorer i 50 ml del brou de la cocció dels musclos i porta-ho al foc de nou, deixant-ho dos o tres minuts.
  • Aparta la paella del foc i deixa que els musclos s'escabetxin en aquesta salsa, 30 minuts com a mínim.
  • Mentrestant, fregeix les patates tallades a rodanxes a foc mitjà i, quan estiguin començant a daurar-se, treu-les de la paella. Tot seguit, puja el foc al màxim i, quan l'oli estigui ben calent, torna a posar-hi les patates perquè quedin ben daurades per fora.
  • Posa les patates repartides en un plat i col·loca-hi els musclos escorreguts, distribuint-los de manera homogènia. Espolsa-ho amb julivert fresc picat i afegeix-hi una cullerada més de l'adob per sobre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.