BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Peus de porc amb pastanaga, prunes i pinyons

09/d’agost/2023

Ingredients:

  • 4 peus de porc 
  • 1 fulla de llorer 
  • 2 cebes
  • 1 pastanaga 
  • 100 g de farina 
  • 1 l d’oli d’oliva suau
  • 1 tomàquet madur
  • sal
  • aigua
     

Per a la picada:

  • 1 grapat d’ametlles
  • 4 alls
  • 1 branca de julivert

 

Preparació:

  1. Bull els peus durant una hora i mitja, aproximadament, amb aigua, una ceba, una pastanaga i una fulla de llorer.
  2. Un cop cuits, escorre’ls, enfarina'ls i fregeix-los en una paella amb oli. 
     
  3. Passa pel colador l’oli de fregir els peus, posa’n un raig dins de la cassola i sofregeix l’altra ceba tallada ben petita i el tomàquet tallat a talls grossos.
     
  4. Posa-hi els peus i cobreix-los amb aigua. Deixa que arrenquin el bull.
     
  5. Prepara una picada d’ametlles, alls i julivert i afegeix-la a la cassola.
     
  6. Deixa-ho bullir 10 min i a punt per gaudir-los!
     

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.