BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Polos de mango i llimona

24/de juliol/2023

Ingredients:

  • 50 g de sucre
  • 50 ml d’aigua
  • 300 g de polpa de mango
  • Suc de ½ llimona
  • 10 g de gelatina de llimona

 

Preparació:

  1. Posa l’aigua i el sucre en un cassó al foc i deixa-ho bullir un parell de minuts.
     
  2. Treu del foc, incorpora-hi la gelatina de llimona i barreja-ho bé. Deixa-ho refredar a temperatura ambient.
     
  3. Tritura la polpa de mango, el suc de llimona i l’almívar que hem fet abans. Cola-ho.
     
  4. Reparteix la barreja dins els motlles de polo. Col·loca els pals i reserva-ho al congelador.
     
  5. Per desemmotllar-ho més fàcilment, passa uns segons el polo per sota l’aigua calenta de l’aixeta.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.