BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Quiche de calçots i espàrrecs

27/de desembre/2023

Ingredients per a 4 persones

  • 1 base de pasta brisa (comprada o feta a casa)
  • 8 calçots, pelats i tallats a rodanxes
  • 200 g d'espàrrecs, trossejats
  • 150 g de formatge emmental, ratllat
  • 4 ous
  • 200 ml de nata líquida
  • Sal i pebre al gust
  • Oli d'oliva per saltejar els calçots i els espàrrecs

 

Preparació:

  • Preescalfa el forn a 180 graus.
  • Estén la base de pasta brisa sobre un motlle per a quiche.
  • En una paella, calenta una mica d'oli d'oliva a foc mitjà.
  • Salteja els calçots tallats fins que estiguin tendres i daurats. Reserva.
  • A la mateixa paella, afegeix els espàrrecs trossejats i salteja'ls fins que estiguin al dente. Reserva.
  • Distribueix els calçots i els espàrrecs sobre la base de pasta brisa.
  • Espolvoreja el formatge emmental ratllat per sobre.
  • En un bol, bat els ous i afegeix-hi la nata líquida. Barreja bé.
  • Afegeix sal i pebre al gust a la mescla d'ous i nata, i remena bé.
  • Aboca la mescla d'ous i nata sobre la quiche, assegurant-te que estigui ben repartida.
  • Enforna la quiche durant uns 30-35 minuts o fins que estigui daurada i ferma al tacte.
  • Treu la quiche del forn i deixa-la refredar uns minuts abans de tallar-la.
  • Serveix immediatament i gaudeix de la quiche de calçots i espàrrecs per a 4 persones.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.