Ingredients per a 4 persones
100 g de carbassa tallada a daus d'1 x 1 cm
200 g de
bolets variats de temporada
codonyat (textura cremosa)
40
g de nata líquida del 35% MG
150 g de formatge de cabra
pebre negre
sal
oli d'oliva verge extra
40 g de
pipes de carbassa
Per a la pasta del ravioli:
100 g de farina de blat dur
56 g d'ou (1 ou L)
un
pessic de sal
1 culleradeta d'oli d'oliva verge extra
Per al farciment:
2 escalunyes
pebre negre
sal
300 g de bolets
variats de temporada
1 gra d'all amb pela
oli d'oliva
verge extra
Per a la vinagreta:
20 g de panses de Corint
20 g de dàtils
20 g
d'orellanes
20 g de pinyons torrats
oli de tòfona
negra
oli d'oliva verge extra
Preparació
1. Per a la pasta dels raviolis: barreja la farina i la sal i
posa-ho sobre la taula, fent-hi un forat al mig, on abocaràs l'ou,
l'oli i l'aigua. Amassa-ho. Deixa-ho reposar 20 min en paper film.
Estira la massa i, amb un tallapasta, vés tallant-la i donant-li forma
de raviolis.
2. Per al farciment del ravioli: pica les
escalunyes i els bolets molt fins, i ofega-ho amb l'all i una mica
d'oli, a foc lent, 15 min. Salpebra-ho.
3. Passa per la túrmix
el formatge de cabra amb la nata líquida, la sal i el pebre negre, per
obtenir una crema fina. Omple una mànega de plàstic amb la crema i
reserva-ho.
4. Per a la vinagreta: talla a dauets molt petits
els dàtils i les orellanes, i barreja-ho amb les panses de Corint, els
pinyons, l'oli i l'oli de tòfona negra.
Muntatge:
1. Omple i fes-ho coure els raviolis en aigua salada bullent
uns 3 min, escorre-ho i posa-ho en un plat.
2. Fes els bolets
restants amb una mica d'oli i reparteix-los sobre els raviolis, amb
la carbassa bullida.
3. Fes uns bonys amb la crema de formatge
de cabra i amb el codonyat, jugant amb els colors, al voltant dels
raviolis de bolets.
4. Amaneix-ho amb la vinagreta i acaba-ho
amb les pipes de carbassa per sobre del plat.
