BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Recepta de canapès de patata i formatge

Recepta de canapès de patata i formatge

05/de desembre/2018

Recepta de canapès de patata i formatge, ingredients per a 4 persones :

 

  • 8 patates petites
  • 125 g de camembert
  • 50 g de rocafort
  • Nata líquida 35% MG
  • 1 branca d’api
  • 2 fulles d’enciam sucrí (cabdells d’enciam)
  • Pebre negre

1 Peleu les patates i separeu-ne les dues o tres rodelles centrals, d’1 cm de gruix; reserveu-ne la resta per preparar un puré per a alguna altra recepta. Renteu-les i eixugueu-les; fregiu-les fins que quedin rosses per fora i cuites per dins. Escorreu-les amb paper de cuina per eliminar-ne el possible l’excés d’oli.

2 Talleu el camembert a bocins i poseu-los damunt la meitat de rodelles de patata fregida. Passeu-les pel gratinador del forn, per escalfar el formatge i fondre’l.

3 Esmicoleu o pasteu el rocafort amb nata líquida i escampeu-lo per damunt de la resta de rodelles de patata.

4 Retireu els fils de la branca d’api i talleu-la a dauets. Renteu les fulles d’enciam i talleu-les. Poseu els daus d’api per damunt del rocafort i els bocins d’enciam per damunt del camembert, poseu-hi pebre negre i serviu-ho de seguida.

Més entrades de blogs

Com celebren el Nadal a altres països del món?

El Nadal és una festivitat celebrada arreu del món, encara que té més presència en països amb...

Tradicions que perduren al Nadal

Les tradicions populars ens recorden en quines dates ens trobem. La celebració de Nadal...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.