BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Recepta de creps de pernil i avellanes

Recepta de creps de pernil i avellanes

16/de juny/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 ou
  • 200 ml. de llet
  • 100 g. de farina
  • 200 g. de pernil dolç
  • 100 g. de mozzarella
  • un grapat d’avellanes
  • mantega per engreixar la paella
  • 1 patata

 

Preparació:

  1. Amb unes varetes manuals, bat l’ou amb la farina i la llet. Sala-ho. Si veus que hi ha molts grumolls, tritura-ho amb la batedora elèctrica. Si tens temps, deixa-ho reposar 30 min.
  2. Fon una mica de mantega.
  3. Talla la patata i clava-la en una forquilla. Unta la mitja patata en mantega fosa i fes-la servir per engreixar la paella, que no ha de ser gaire gran.
  4. Aboca un cullerot de massa de creps sobre la paella i volteja-la amb el canell, perquè ompli tota la superfície de la paella. Espera 1 min i, amb una pala de fusta, gira la crep. Cou-la per l’altre costat.
  5. Posa una llenca de pernil dolç, un tros de mozzarella i un grapat d’avellanes picades sobre la crep. Enrotlla-la, amb l’ajut de la pala de fusta, i serveix-la immediatament.

 

 

 

Més entrades de blogs

Recepta de seitons fregits amb vi blanc

Ingredients per a 4 persones: 16 seitons frescos grossos 2 grans d’all 3 fulles de...

Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons

Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.