BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

03/de juliol/2020

Ingredients:

  • 4 làmines de pasta de lasanya
  • 300 g de carn de llonganissa trinxada
  • 3 albergínies pelades i trinxades
  • 2 cebes trinxades
  • Sal
  • Pebre negre 
  • Oli d’oliva verge extra
  • 40 g de salsa de beixamel
  • 100 g de salsa de tomàquet 
  • 100 g de parmesà

 

Preparació:

  1. Cou les làmines de lasanya i reserva-les.
  2. Fes un sofregit amb les cebes i l’albergínia i quan sigui ben confitat afegeix-hi la llonganissa.
  3. Barreja la beixamel amb la salsa de tomàquet.
  4. Muntatge: posa al plat un full de lasanya tallat a quadrats, i, al damunt, el farcit de la llonganissa, la ceba i l’albergínia. Repeteix l’operació tres vegades.
  5. Napa-ho amb la beixamel i, per acabar, pots posar-hi unes làmines de formatge parmesà.
  6. Enforna-ho 20 min i ja ho pots servir.

 

Més entrades de blogs

Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0

Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits...

Recepta de carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà

Ingredients: 2 carbassons 1 remolatxa crua 1 porro 3 tomàquets 150 g...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.