BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Mandonguilles de becallà amb salsa biscaïna

Ingredients per a 4 persones: 400 g de bacallà dessalat 2 pebrots xoricer 3 cebes 2 grans...

Pollastre marinat amb cítrics

Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes de pollastre 1 taronja 1 llimona 1 llima 1 trosset...

Amanida panzanella amb xerris, préssec, cireres i mató

Ingredients per a 4 persones: 2 préssecs 20 cireres  2 pots de tomàquets xerri de...

6 salses per acompanyar el peix i el marisc que has de conèixer

L'estiu és l'època en què consumim més peix i marisc i tenim la sort que el peix i el marisc...

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor

Préssecs, paraguaians, nectarines, platerines… Les fruites de pinyol són delicioses i ens aporten...

Trucs per fer gelats a casa

Hi ha moltes maneres de gaudir d’un bon gelat a casa. Pots comprar-te’l i gaudir-ne, però també...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.