BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons

Ingredients per a 4 persones: 100 g de foie-gras semicuit d’ànec 150 ml de nata líquida 35%...

El xató: l'amanida catalana de l'hivern

T’expliquem tot el que sempre has volgut saber d’aquesta recepta i que mai t’avies atrevit a...

Croquetes de gamba

Ingredients per a 30 croquetes: oli d'oliva verge extra salsa rosa Per a la massa: 400 g de...

Filet de vedella amb salsa de mostassa

Ingredients: 200 g de filet de vedella sal Maldon pebre negre 1 patata mitjana, tallada a...

Cuina al vapor, saludable i nutritiva

Cuinar al vapor té molts avantatges, ja que és una de les maneres més saludables que hi ha de...

Arròs de muntanya amb ànec i bolets

Ingredients: 2 cullerades de greix d'ànec 100 g de múrgoles 100 g de rossinyols 50 g de sofregit...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.