BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Pasta de full, salmó i xampinyons

Ingredients: 2 làmines de pasta de full fresca 4 lloms de salmó fresc nets d'espines 1 ceba...

Experts en carn

A Bonpreu i Esclat som carnissers professionals. Als nostres establiments hi trobaràs la teva...

Cassoletes de crema catalana

Ingredients: Per a la pasta brisa: 180 g de farina 75 g de mantega 1 ou 50 g de sucre...

Crestes de formatge, mató i espinacs

Ingredients: Per a la massa: 300 g de farina 150 g de mantega 1 ou gros ½ culleradeta de...

Maridatges que no t'esperaves

Per a la carn, vi negre i, per al peix vi blanc. Segur? No necessàriament, per això et...

Pastís d'espinacs

Ingredients (6 persones):   Per al pastís d’espinacs:  300 g d’espinacs molt tendres 120...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.